HU | EN | DE

kisokos


Iratrendező

kozepbannerkepOlyan irattartó eszköz, amely emelőkaros szerkezettel rendelkezik. Egyes iratrendezőkhöz tok is létezik, amely segít még jobban védeni a benne tárolt iratokat. A/4-es méretben jellemző, végtelen számú borítással.

Emelőkaros szerkezet

kozepbannerkepEgy kapcsos szerkezet, melynek nyitásában és zárásában a szerkezet emelőkarja segít. Nagyobb mennyiségű irat lefűzésére alkalmas. Az irattartókban található meg ez a szerkezet, különféle méretekben.

Gyűrűskönyv

kozepbannerkepOlyan irattartó eszköz, amelyben kettő vagy négy gyűrű segítségével fűzhetők le a dokumentumok. A gyűrűk mérete és alakja is változatos lehet: kerek, D-alakú, szögletes. A/4-es méretben jellemző, végtelen számú borítással.

Szalagos irományfedél

kozepbannerkepJobbára papírok tárolására, rövid távú szállítására alkalmas. Az iratokat két kemény lap fogja közre, melyeket oldalt szalagokkal összeköthetünk, így nem szükséges a dokumentumok lyukasztása. Vastagsága ezáltal a felhasználótól függ. A/4-es méretben jellemző, végtelen számú borítással.

Füzetbox

kozepbannerkepKemény, gumival zárható doboz. Nem csak iratok, hanem akár számológép, tolltartó, stb. is szállítható benne, ezáltal könnyen helyettesíthet egy táskát is. Iskolások, egyetemisták kedvelt irattartója. A/4 és A/5-ös méreteben jellemző különféle borításokkal.

Papucs

kozepbannerkepAz iratok, jegyzetek, füzetek, könyvek, stb otthon és irodai csoportosítására, tárolására alkalmas álló formátumú eszköz. Szélessége változó lehet, A/4-es méretben jellemző.

Gyorsfűző

kozepbannerkepEgyszerű lefűző szerkezettel ellátott irattartó. A gerincén található bígelések engedik, hogy a felhasználó maga változtathassa a gyorsfűzője szélességét, a benne tárolt iratok, jegyzetekhez illeszkedően. Kivitele borítás nélkül jellemző, leggyakoribb változata A/4-es méretű. Jegyzetek, számlák kezelésére kiválóan alkalmas.

Iratgyüjtő

kozepbannerkepSzerkezet nélküli irattartó. A benne tárolt iratokat a bígelés menti hajtások tartják biztos helyen, de létezik gumis változata is, ahol a gumi lezárja a gyorsfűzőt, így még nagyobb biztonságban tárolhatók, szállíthatók az iratok, jegyzetek.

Saru

Iratok, katalógusok, jegyzetek csoportosítására, tárolására alkalmas fekvő pozíciójú irattartó. A/4-es formátumban jellemző.

Naplótartó

kozepbannerkepA/3-as iratok, dokumentumok, műszaki és művészi rajzok tárolására és szállítására alkalmas. A fém leszorítós rugós szerkezet felveszi a lefűzött dokumentumok vastagságát.

Bígelés

Német eredetű szó, jelentése hajlítás. A meghajlítandó kartonok egyenes vonalú benyomását jelenti, az ív pontos és esztétikus meghajlítását megkönnyítendő.

Kasírozás

kozepbannerkepA kasírozás során kerül az iratrendező felületére a kívánt bevonó.

Stancolás

Egy speciális forma egy mozdulattal történő kivágása, akárcsak egy pogácsaszaggató.

Fiókos irattartó

Fekvő formátumú A/4-es fiók tokkal. Változatossá és könnyebbé teszi az otthoni és irodai tárolást. Rendet teremt az asztalon, nem csak iratok, de tűzőgép, számológép, tollak tárolóhelye is lehet.

Felírótábla

kozepbannerkepEgy szorító szerkezettel rendelkező kemény irattartó, általában A/4 vagy A/5-ös méretben. Számos helyen használatos, otthon, irodákban, rendelőkben, raktárakban, iskolákban stb. Megkönnyíti a jegyzetelést, egyenes felületet biztosít.

Oválgyűrű

kozepbannerkepA széles gerincű iratrendezőknél gyakori. Az iratrendező fedőlapján található kettő ovál alakú rés, melyek fém élvédővel vannak ellátva. Ezeken a réseken előbukkan az emelőkar teteje, így összeszorítva az iratrendező lapjait és stabilabb tartást adva még azt iratokkal tömött iratrendezőknek is.

Önzáras papucs

kozepbannerkepOlyan papucs, amely összehajtogatott formában vásárolható, így megkönnyíti a szállítást, illetve a használaton kívüli darabok tárolását. A/4-es méretben jellemző.

naplótartó szerkezete

kozepbannerkepKönnyen állítható fém szerkezet dokumentumok lefűzésére.

Halas Irodaszergyártó Kft. - H-6400 Kiskunhalas Majsai út 3/b - Tel.: +36 77 522-290 +36 30 641 7909 - Fax: - GPS: 46°27'45'' É, 19°40'25'' K (Majsai út és Félegyházi út kereszteződése)     oldaltérkép     |      jogi nyilatkozat     |      ászf     |      kapcsolat      |      Árlista      |      képgaléria                                                                                                                                  COPYRIGHT 2016. HALASFOLDER.HU minden jog fenntartva ©