Az elromlott irodai bojler esete

bojler szerelő

Az irodai felszerelésekkel kapcsolatos ügyintézést általában felváltva intézzük a kollégáimmal. Többnyire csak irodaszereket kell beszerelni, de egy-egy alkalommal más jellegű elintéznivaló is akad. A legutóbb például (pont, amikor az én köröm volt) elkezdett probléma adódni a meleg vízzel és a fűtéssel. Szerencsére már volt egy jól bevált megoldás a tarsolyomban.

Néhány hete a lakásomban is egyszer csak elfogyott a meleg víz, és nem azért mert esetleg sokat ácsorogtam volna a zuhany alatt. Igazából már napok óta furcsán működött a bojlerem. Bőszen nekiálltam kikeresni egy jó bojler szerelő elérhetőségét. Rövid kutatás után ráakadtam a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalára. Mivel szimpatikusnak tűnt ezért megnyitottam a honlapot. Egy igazán igényes, kellemes és körültekintően megtervezett weboldal került a szemem elé. Nem voltak reklámok és felugráló ablakok, nem zsúfolták tele szöveggel és képpel a honlapot. Egészen tökéletes volt, amin nagyon elcsodálkoztam mivel (főleg ebben a témakörben) ritkán találkozom ennyire szép oldallal. A kezelőfelület is teljesen felhasználóbarátnak bizonyult, könnyedén megtaláltam a bojlerekkel kapcsolatos bejegyzéseket.

Ha kell egy profi bojler szerelő…

Miután elolvastam mindent, amit a vizgazfutesszereles24.hu a bojlerekről és a bojler szerelésről írt, már teljesen meg voltam győződve arról, hogy egy nagyszerű vállalkozással van dolgom. Az oldalukat olvasva azt is megtudtam, hogy van 0-24-es ügyeletük és Budapest és Pest megyén belül SOS esetben akár egy órán belül is ki tudnak szállni. Ennek nagyon ürültem, mert azért valljuk be, a meleg vízre szükség van. Fel is hívtam őket. A vizgazfutesszereles24.hu ügyintézője nagyon kedvesen válaszolt a kérdéseimre és azt mondta, hogy 1-2 órán belül ki tud jönni egy szerelő hozzám.

Megköszöntem a segítségét, és úgy döntöttem, hogy még egy kicsit böngészem a weboldalon található cikkeket. Megtudtam, hogy már több mint 30 éve foglalkoznak víz, gáz és fűtésszereléssel. Nagyon széles körű szolgáltatást nyújtanak a vízszereléstől, a fűtésen át, a gáz szerelésig. Mind a karbantartásban, mind a szerelésben tudnak segíteni.

Ahogy ígérték, 1-2 órán belül meg is érkezett a bojler szerelő. Miután neki is elmondtam a problémámat, azonnal munkához is látott. Első ránézésre is látszott, hogy profi eszközökkel dolgozik, és hogy rutinosan mozog a bojler szerelésben. Miután végzett a munkával, kiállított egy szabályos számlát (aminek külön örültem), és még ellátott néhány jó tanáccsal mielőtt elment volna.

A munkahelyemen is segített a bojler szerelő

Visszakanyarodva a munkahelyemhez, miután ott is felmerült a probléma a meleg vízzel, azonnal hívtam egy bojler szerelőt a vizgazfutesszereles24.hu-ról. Szerencsére ebben az esetben is gyorsan ki tudtak jönni, hogy megnézzék a problémát. A bojler szerelő ezúttal is tökéletes munkát végzett, így a kollégáim is megjegyezték, hogyha legközelebb esetleg víz, gáz vagy fűtés problémánk adódna, akkor ők is a vizgazfutesszereles24.hu szolgáltatásait fogják igénybe venni.