Cégalapításról beszélgettünk a főnökömmel

Most lesz nemsokára egy éve, hogy irodai felszerelésekkel foglalkozó cégnél dolgozom. A munka nem túl izgalmas, irodai kellékek megrendelésével foglalkozom, de a múltkor volt egy jó beszélgetésem a főnökömmel, aki elmesélte, hogyan alapította meg ezt a cégét a topcegalapitas.eu segítségével.

A betéti társaság alapítása nem könnyű dolog – legalábbis az alapján, amiket a főnököm elmondott akkor. Viszont nagy szerencséjére rátalált erre a cégre, akik kft. és bt. alapítással is foglalkoznak, sőt, később, ha bármi változás történne, cégmódosításban is tudnak segíteni. De mindezt úgy, hogy iparűzési adó mentes helyen, Újlengyelben is nyújtanak székhelyszolgáltatást.

A főnököm így annak idején nagyon elgondolkodott rajta, hogy esetleg jobban megérné, ha nem Budapestre tenné a cég székhelyét, de végül úgy döntött, hogy mégiscsak így tesz. Ugyanis a topcegalapitas.eu-nál erre is van lehetőség, ráadásul egésze jó áron, ami nagyon fontos egy betéti társaság alapításakor. De hát nyilván nem véletlen, hogy több mint 14000 ügyfelük van már, és több mint 11 éve foglalkoznak ezzel.

Azt is elmondta, hogy maga a betéti társaság alapítása alig vett időt igénybe, maga a papírozás nagyjából egy óra volt, és egy héten belül már bejegyzésre is került a cég.

Amikor pedig bármi kérdése vagy problémája felmerült, nyugodtan hívhatta őket a honlapon megadott elérhetőségen, mindig készségesen segítenek neki.

Szóval ezek alapján, ha esetleg cégalapításban gondolkodtok, vagy konkrétan betéti társaság alapítása előtt álltok, akkor én ajánlom, hogy keressétek fel a topcegalapitas.eu oldalát!