Ezt rendeltük kolléganőmmel ebédszünetben az irodában

Az ember sok időt tölt a munkahelyén, többet, mint otthon a családdal. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy jól érezzem magam a munkahelyemen és szeressek bejárni dolgozni. A közösség szuper, és a környezet is modern, jól felszerelt. Az iroda napfényes és tágas, minden eszköz rendelkezésünkre áll. Ha valamire, mondjuk írószerre van szükségünk, vagy billeg a szék, elavult a nyomtató, csak jeleznünk kell a főnökségnek és rövid időn belül kapunk másikat.

A munkatársakkal jól lehet együtt dolgozni, de munkán kívül is sokat beszélgetünk. Egyik reggel az új táskámat vittem dolgozni, melyet az Anna Táska webáruházból szereztem be. Egy ideje táskát már csak itt vásárolok, annyira elégedett vagyok az itteni kínálattal és árakkal is. Ha pénztárca, öv, vagy táska online rendeléséről van szó, én már csak ezt a webáruházat szoktam használni. Kolleginám a táskát meglátva rögtön kérdezte, hogy hol szereztem be ezt a csodás darabot. Ez egy Anekke márkájú kézitáska volt. Nekem is nagy kedvencem lett ez a márka, mellyel ebben a webáruházban ismerkedtem meg. Azóta nemcsak táskát, hanem ugyanilyen Anekke pénztárcát is szereztem már innen be.

Így ebédszünetben meg is mutattam neki az Anna Táska weboldalát a www.annataska.hu-t. Rögtön láttam, hogy nagyon tetszik neki a webshop, ami nem is csoda. A kínálat nagyon bőséges és változatos, legalább 20 oldalnyi a felhozatal. Stílusban, anyagban és színben is könnyedén megtalálhatjuk a megfelelőt.

Áttekinthető menü, jól átgondolt szűrőkkel

A webáruházban többféle módon van csoportosítva a kínálat, hogy könnyebben eligazodhassunk a termékek között. Ha konkrét elképzelésünk van, a gyorskeresőt is használhatjuk. Vannak is táskák férfiaknak, nőknek, de találhatunk uniszex darabokat is. Olyan márkák árucikkeivel találkozhatunk itt, mint a már említett Anekke, Marco Tozzi, Jana, Bugatti, vagy Tamaris. Egytől-egyig tartós, minőségi termékek, melyek emellett stílusosak és esztétikusak is. Arról nem is beszélve, hogy kiváló árakon juthatunk hozzájuk. Ráadásul nemcsak táskák, hanem pénztárcák, övek, neszesszerek és táskarendezők is szerepelnek a kínálatban.

Mindig vannak akciók, de regisztrálni is érdemes mert vannak további kedvezmények is, melyekkel a törzsvásárlóknak kedveskednek. Ezeket az adott akciókat mindig megtaláljátok majd az annataska.hu főoldalán, vagy az egyes termékekre rákattintva. Érdemes feliratkozni a hírlevélre is, hogy ne maradjunk le a kuponokról, kedvezményekről és persze a legújabb termékekről.

Van egy úgynevezett hűségprogram regisztrált vásárlók részére, melyben, ha részt veszünk, tovább csökkenthetjük megrendelésünk végösszegét. Ennek lényege, hogy vásárlásain után pontokat kapunk. A teljes árú termékek bruttó árának 5, míg az akciósok bruttó árának 3%-át írják pontként jóvá. Ezeket a krediteket lehet gyűjteni és a későbbi vásárlások során fel lehet használni. Arra kell csupán figyelnünk, hogy ez a jóváírástól számított 180 napon belül történjen meg. Pontjaink egyenlegét bármikor megtekinthetjük profilunkban, ha bejelentkezünk a webáruházba.

De szoktak lenni időszakos akciók is, most például van egy olyan lehetőség, hogy 15.000.- Ft végösszegű megrendelés felett ingyenes szállítással juthatunk a megrendelt termékekhez.

Kolleginámnak nagyon tetszett a kínálat ő is választott magának egy Anekke táskát. Felhívtam rá a figyelmét, hogy pénztárcák is vannak ebben a márkában. Körülnézett a tárcák között is, és abból is tett be a kosárba, egy a táskához passzoló, igazán esztétikus darabot.

Csomagját az irodai címre kérte, mert szinte úgyis mindig itt vagyunk. A rendelés szokás szerint, nagyon hamar, néhány napon belül megérkezett. A táska és a pénztárca éppen olyan szép volt, mint a képeken. Azóta ő is úgy van vele, ha pénztárca vagy táska online megrendeléséről van szó, mindig az Anna Táska webáruházat választja.