Internetről rendeltem táplálékkiegészítőket a hátfájásomra

Minden munkatípusnak megvan a maga előnye és hátránya, legyen az a fizikai munka valamely fokozata, vagy akár irodai. Ugyan az utóbbi esetében nem feltétlenül gondolnánk elsőre, hogy túl sok egészségügyi bántalom kialakulhat miatta, pedig elhihetitek, hogy így van! Persze itt nyilván kevesebb, kisebb a rizikólehetőség- és faktor, illetve lassabban kialakuló, könnyebben megelőzhető problémákról beszélünk, de a legtöbb esetben semmilyen hangsúly nincs a prevención az irodákákban, sem a munkavállaló igényein. Nálunk például a monitorok magassága hihetetlenül rossz és a székek minősége nemcsak hagy maga után kívánnivalót, hanem egyenesen büntetni kéne azokat a recsegő-ropogó, alacsony, hátfájdító gyötrelmeket, amiket képesek alánk tenni.

Na, hát száz szónak is egy a vége: a főnökség a hosszas panaszaink ellenére sem tett semmit, aminek gyötrő hát- és nyakfájdalmakban lett meg az eredménye. Mivel hamar eljutottam orvoshoz, egyelőre elégnek ítélte a tüneti terápiát és a székek cseréjét – előbbihez kaptam terméklistát, utóbbihoz végre volt szakorvosi papírom. A termékeket egyelőre nem igazán tudtam beszerezni, mivel néhány a környéken hiánycikk volt, de egy munkatársam azt javasolta, hogy keressem fel a Prevenció Patika weboldalát, onnan jó eséllyel be tudom szerezni a szükséges, orvos által javasolt dolgokat. Elmondta, hogy ő igazából évek óta csak a Prevenció Patika oldaláról rendel, ha valami nem aznapra kell, mert ő még a Prevenció Prémium Klubra is rendelkezik előfizetéssel – ez annyit jelent, hogy minimum költség nélkül ingyenesen szállítanak ki neki bármit; az ingyenes szállítás alsó határa amúgy jelenleg 14.000 Ft, tehát egyébként sem egy kifejezetten elérhetetlen összeg, főleg a mai árak mellett…

Viszont a Prevenció Patikánál nem csupán a választék nagyon nagy, hanem az árak is megfelelőek, sokszor alacsonyabbak, mint a személyes vásárlást biztosító gyógyszertáraknál. A vevők kényelmét szem előtt tartva lehetőség van többféle szállítási- és fizetési mód kiválasztására is, ha pedig valaki előfizet a Prémium Klubra, akkor nemcsak ingyen szállítást kap, hanem személyre szabott engedményeket, különböző akciókat, ingyenes kérdezési lehetőséggel a patika egészségügyi szakembereitől. Sőt, ami most jelen helyzetben nekem tényleg fontos és szerintem nagyon ritka, hogy egy webáruház ezt biztosítsa, az az árgaranciájuk: garantálják, hogy megrendelés után nem módosítanak a megrendelt csomag árain, a megrendelésünk ára annyi marad, amennyiért rendeltük és akkor sem nő, ha közben “központilag” emelni kellett a termékek árain.

Mivel kaptam az oldalra ajánlást is, természetesen nem haboztam és megrendeltem a szükséges kiegészítőket. Később szerencsére a hatásuk is bebizonyosodott, ahogy az is, hogy a Prevenció Patika is tökéletes választás volt a számomra, mert valóban mindig teljesítenek minden vállalt feltételt – egyébként időközben még az irodai székeket is lecserélték, úgyhogy minden jó, ha vége jó a Prevenciónak is köszönhetően.