Irodaszereket kerestem, mikor láttam egy nagyon jó kötelező biztosítást

Éppen az irodaszerek között kutattam,mert megjött az új szállítmány az irodába, mikor a kupac közül kiesett egy forgalmi. Az egyik kollégám forgalmija volt, ezt a benne levő biztosítási papírról olvastam le. Nagyon meglepett, mit ott láttam, mivel neki sokkal nagyobb az autója, szerintem újabb is, többet is fogyaszt, az ő negyed éves biztosítása pedig mégis sokkal az én biztosításom összege alatt volt.

Mikor bevittem neki a forgalmiját, amire valószínűleg véletlenül rápakoltuk az irodaszereket, egyből meg is kérdeztem tőle, hogy hol kötötte a biztosítását, ami gyanúsan olcsó, mivel az enyém ehhez képest jóval drágább.

A pannonsafe.hu oldalt ajánlotta, elmondása szerint itt lehet megtalálni a legjobb, legolcsóbb biztosításokat.

Amint hazaértem, egyből rá is kerestem, hogy mi az a pannonsafe.hu.

Ez a cég tulajdonképpen egy biztosításokkal és mindenféle pénzügyekkel foglalkozó oldal. Maga a honlap nagyon tetszett, mert könnyen érthető, és mert nagyon színes, szeretem a színes oldalakat.

Itt kezdtem el böngészni. Nagyon sok jó tippet lehet itt olvasni a biztosítás kötésről, szerintem ezek olyasmik, amiket mindenkinek jó lenne tudni.

A cég egyébként arról híres, hogy mindenkinek tudnak egy jobb biztosítást találni. A biztosítási piac folyamatosan változik, és sokszor van, hogy a megkötés után ugyanaz a biztosítás már sokkal jobb kondíciókkal is elérhető.

Én bevallom, sosem figyelek arra, hogy mikor lemondhatnám a biztosításomat, éppen milyen aktuális árakon lehetne ugyanazt megkötni, vagy esetleg más cégnél hogyan alakulnak az árak, mert egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni. Pedig nagyon sokat lehet spórolni ezzel. Lehet, hogy én még a 3 évvel ezelőtti kondíciókkal fizetem a biztosítást, holott ugyanennyi pénzért már sokkal többet lehet kani vagy éppen ugyanezt a biztosítást más cégnél sokkal kedvezőbben lehet elérni.

Érdemes időnként újra felül vizsgálni a biztosításainkat, lehetőleg az előtt, hogy lehetővé válna a váltás.

A pannonsafe.hu oldal sokat tud ebben segteni.

De nem csak a biztosításokkal vannak képben é nem csak azokkal kapcsolatban tudnak segíteni, ezeket sokan maguk is el tudják intézni.

Ami szerintem nagyon jó, hogy hitelekkel is foglalkoznak, és egy beszélgetés keretein belül tudnak segíteni, hogy hova kellene fordulnunk. Így meg tudjuk spórolni a rengeteg hitel elbírálást, a folyamatos bankba mászkálást.

Sokkal jobb egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretein belül átbeszélni a lehetőségeinket, majd a jó tanácsok és a megbeszéltek fényében lehet menni a bankokhoz.

Jó kis oldalnak tűnik a pannonsafe.hu oldal. eddig még nem hallottam róluk, örülök, hogy megtaláltam a kollégám forgalmiját, és elkezdtünk erről beszélni. Ha nem mondja, és nem adja ezt a tippet, akkor nem hiszem, hogy hallottam volna erről a cégről. Őrülök, hogy így alakult, most már figyelni fogom, hogy mikor jár le a biztosításom, és meg fogom nézni, milyen egyéb opcióim lehetnek és ha indokolt, váltani fogok.

pannonsafe.hu
pannonsafe.hu