Póló feliratozás – van, hogy ez is az én feldatkörömmé válik

Általánosságban azért felelek, hogy mindig legyen elegendő mennyiségű irodai szer – legyenek tollak, papírok, genotermek és persze minden, ami alapvetően kell ahhoz, hogy az iroda gördülékenyen és zökkenőmentesen működni tudjon. Azonban van, hogy bejönnek olyan ad hoc jellegű feladatok, amiket szintén meg kell oldalni és mivel nagyon kevesen vagyunk a cégnél, ezért sokszor van, hogy az én nyakamban landol a gázkazán megszereltetése, vagy mondjuk a póló feliratozás.

Szerencsére kellően jártas vagyok ezen a területen, mert már nagyon sokszor rendeltem saját magamnak is otthon egyedileg tervezett pólót – így hát nem kihívás az sem, hogyha a munkahelyemen kell ilyet szereznem valahonnan. És hát persze, hogy ugyanonnan szerzem, ahonnan egyébként magán célra is szoktam: a lolmarkt.hu oldalról.

A póló feliratozás náluk alapvető dolog, hiszen egyedi pólókkal, pulcsikkal és egyéb termékekkel foglalkoznak. Egyrészt, vannak olyan pólók és más ruhadarabok, amike mi tervezhetünk meg és feliratoznak vagy bemintáznak nekünk tetszés szerint, kedvünkre. Ezeket a weboldalukon az egyedi póló lapfül alatt találjátok. Aztán vannak olyan termékeik, amik szintén egyediek, de attól, hogy ők találták ki hozzá a mintákat és póló feliratozásokat. Szóval nem fogsz vele szembe találkozni az utcán.

A céges ügyeket pedig nagyon egyszerű intézni, hiszen általában megvan, hogy milyen alkalomra kell így többnyire kötött és adott a minta, hogy minek kell felkerülnie a pólóra. A logót nem kell megtervezni, hiszen megvan már, a póló feliratozás kitalálása pedig pillanatok alatt megvan és kérhető is rá az ajánlat. A lolmarkt.hu-ról pedig akár 1-2 napon belül házhoz is szállítják a megrendelést. Lehet, hogy még ti is találtok nektek valót!